Hvem er vi?2019-06-12T12:18:11+00:00

Hvem er vi – og hvordan foregår det?

Scan-Lekven Design er et dansk firma med over 40 års erfaring indenfor dekoration af porcelæn og glas efter opgave.

Firmaet har i alle år været ejet og drevet af Sten og Beathe Lekven. I årenes løb har vi også overtaget dele af Søholm Keramik på Bornholm samt Tove Svendsen Kunsthåndværk. I 2013 overtog vi kundeporteføljen fra Bygdøe Porcelæn. (M.h.t.de produkter vi fremstiller fra Tove Svendsen Kunsthåndværk, henviser vi til vores hjemmeside www.dogplate.com)

Som det vil fremgå af hjemmesiden, er vi specialister indenfor dekoration af glas og porcelæn. Alt udføres i en teknik som har dybe rødder i traditionel porcelæns- og glasdekoration, hvor motiverne bliver indbrændt ved 560 – 1250 grader, afhængig af det materiale artiklen er fremstillet i. Kun ved denne teknik opnås det eksklusive resultat, hvor motivet er indsmeltet i porcelænet eller glasset efter brænding, og artiklen derfor er 100% opvaskemaskinebestandig. Denne teknik kan ikke sammenlignes med andre metoder, da f.eks. tryk med ætsende farver til kuglepenne o.lign. ikke er egnet til glas og porcelæn.

Et stort spørgsmål kan være logoplacering på artiklerne – og hvad som er muligt?  Med vor teknik er mulighederne mange, da produktionen
foregår delvist ved håndarbejde. Vi kan f.eks. placere logoet spejlvendt under bunden af en glasvase, eller indvendigt på et porcelænskrus.
Kontakt os for vejledning.  Husk at vi sender prøve til godkendelse inden levering.  Dette er Deres tryghed.

Vor tekniske kvalitet er meget høj. Trykning af motiverne sker med en yderst nøjagtig pasning – selv ved komplicerede tryk i mange farver.

Vi har maskiner der kunne trykke på mange andre reklameartikler, men vi har valgt at “blive ved vores læst” som i det gamle ordsprog! Det har op igennem årene været et af vores grundfundamenter at vi vil være specialister indenfor vores område som er glas og porcelæn. Ny teknik er ikke et hinder for godt håndværk. Med ny teknik kan vi derfor tilbyde 4-farvet indbrænding til samme pris
som 1 farve tidligere – en stor besparelse for vore kunder.

Dersom De ikke har handlet med os før, kan vi tilbyde at sende f.eks. et krus eller en kop med et logo indbrændt.  Logoet vil være fra vor righoldige produktion, og vil være indbrændt i porcelænet, således at De kan vurdere tryk-kvalitet og holdbarhed.Kontakt os for flere oplysninger.